Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 15s-fq5975nd.

HP 15s-fq5975nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6R1J9EA#ABH laptop en ontdek of de HP 15s-fq5975nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6R1J9EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 6R1J9EA#ABH laptop

De HP 15s-fq5975nd is een krachtige laptop, ideaal voor het bewerken van grote foto- en videobestanden, multitasking, en het bewerken van video's. Dit is mogelijk dankzij de krachtige 12e generatie Intel Core i7 processor. Daarnaast heeft de laptop een Intel Iris Xe Graphics shared videokaart waarmee je video's snel kunt renderen. De laptop is ook duurzaam in gebruik, de toetsen zijn gemaakt van gerecycled plastic. Met de HP Fast Charge technologie laad je de accu binnen 45 minuten op tot 50 procent. Voor als je de laptop meeneemt naar buiten is het anti-reflecterende scherm een fijne toevoeging, je hebt minder last van lichtinval. Wat betreft gebruik van de laptop adviseren onze laptop specialisten het volgende: internetten, mailen en tekstverwerken is geschikt; films en series kijken is geschikt; foto's bewerken is geschikt; video's bewerken is geschikt; 3D ontwerpen maken en grote videobestanden snel renderen is ongeschikt, hiervoor heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig; gamen is ook ongeschikt, hiervoor heb je minimaal een GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart nodig.

Pluspunten

Met een 12e generatie Intel Core i7-processor kan je laptop hogere prestaties leveren en hij is toekomstbestendiger dan met oudere generaties. Met HP Fast Charge laad je jouw laptop binnen ongeveer 45 minuten weer op tot 50 procent, zodat je snel weer draadloos verder kunt gaan. De toetsen van deze laptop zijn gemaakt van gerecycled plastic, waardoor deze laptop toekomstbestendig en duurzaam is in het gebruik.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is het toetsenbord af te lezen in het donker.

Veelgestelde vragen over de HP 6R1J9EA#ABH laptop

De HP 6R1J9EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6R1J9EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 6R1J9EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 15s-fq5975nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 15s-fq5975nd..