Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 15s-fq4960nd.

HP 15s-fq4960nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 594Q4EA#ABH laptop en ontdek of de HP 15s-fq4960nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 594Q4EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie

Omschrijving van de HP 594Q4EA#ABH laptop

De HP 15s-fq4960nd is een krachtige 15 inch laptop uitgerust met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte aan werkgeheugen. Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart ben je in staat om foto's soepel te renderen en programma's als Photoshop en Office te gebruiken. Ook buiten de deur heb je geen last van storende zonnestralen door het ontspiegelde anti-reflecterende beeldscherm. De batterij laad je weer op tot 50 procent in slechts 45 minuten dankzij HP Fast Charge. Deze laptop wordt aangeraden voor internetten, mailen en tekstverwerken, films en series kijken en foto's bewerken. Video's bewerken is mogelijk, maar daarvoor is een i7 of Ryzen 7 processor aan te raden. Gamen is echter ongeschikt, hiervoor is minimaal een GTX 1050 videokaart nodig. De HP 15s-fq4960nd is tevens voorzien van de nieuwste Windows-software, waardoor je altijd gebruikmaakt van de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Je krijgt deze software een dag na de aankoop en mocht er sprake zijn van een Windows 11-update, dan ontvang je hierover een pop-up of verschijnt deze in de instellingen bij Windows Updates. Je kunt dus met een gerust hart werken met deze krachtige laptop.

Pluspunten

Met HP Fast Charge kun je een lege accu binnen 45 minuten opladen tot 50 procent

.

Met een Intel Core i5 processor en 8GB werkgeheugen kun je foto's bewerken in Adobe Photoshop en tegelijkertijd meerdere programma's zoals Microsoft Office gebruiken

.

Met het anti-reflecterende beeldscherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vingerafdrukken.

Minpunten

Beheer jij je videobestanden? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

.

Door de kleur van de toetsen, het ontbreken van tekens en het gebrek aan toetsenbordverlichting is het moeilijker om het toetsenbord van deze laptop te lezen.

Veelgestelde vragen over de HP 594Q4EA#ABH laptop

De HP 594Q4EA#ABH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 594Q4EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 594Q4EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 15s-fq4960nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 15s-fq4960nd..