Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 15s-fq2932nd.

HP 15s-fq2932nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0N0EA#ABH laptop en ontdek of de HP 15s-fq2932nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0N0EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i3

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie

Omschrijving van de HP 6P0N0EA#ABH laptop

De HP 15s-fq2932nd is een geweldige laptop die je ideaal kunt gebruiken voor al je dagelijkse taken. Met Windows 11 in S-modus ben je beter beveiligd, omdat je alleen programma's uit de App Store van Microsoft kunt gebruiken. Maar als je meer opties nodig hebt, kun je Windows 11 ook omzetten naar een 'normale' versie. Bovendien heeft de laptop een ontspiegeld beeldscherm waardoor je geen last hebt van vervelende reflecties. Met 8 gigabyte werkgeheugen kun je eenvoudig meerdere tabbladen openen zonder dat de laptop hapert. Ook kun je de laptop eenvoudig opladen met HP Fast Charge. Binnen 45 minuten is de laptop weer tot 50 procent opgeladen. De HP 15s-fq2932nd is een goede keuze voor internetten, mailen en tekstverwerken. Ook voor foto's bewerken is hij geschikt. Wil je video's bewerken, dan is het aan te raden om een laptop te kopen met minimaal een i7/Ryzen 7 processor. Voor 3D ontwerpen is deze laptop ook geschikt. Kortom, een ideaal apparaat voor al je dagelijkse taken!

Pluspunten

Op Windows 11 in S-modus installeer je toepassingen uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen. Met HP Fast Charge laad je je laptop weer tot 50 procent op in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verder kunt gaan. Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vingerafdrukken met het anti-reflecterende beeldscherm.

Minpunten

Met een Intel Core i3 processor gaat multitasken traag

.

Wil je meer dan internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een i5 of Ryzen 5 processor

.

Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al je foto's, video's en documenten. Met een Intel Core i3-processor gaat multitasken traag

.

Wil je meer dan alleen internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een i5- of Ryzen 5-processor

.

Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD, moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor alle foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0N0EA#ABH laptop

De HP 6P0N0EA#ABH laptop heeft een Intel Core i3 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0N0EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 6P0N0EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 15s-fq2932nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 15s-fq2932nd..