Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 15s-eq1909nd.

HP 15s-eq1909nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 61Q93EA#ABH laptop en ontdek of de HP 15s-eq1909nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 61Q93EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 3

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken

Omschrijving van de HP 61Q93EA#ABH laptop

De HP 15s-eq1909nd is een 15 inch laptop die is uitgerust met Windows 11 in S-modus. Het 8 gigabyte werkgeheugen zorgt ervoor dat je geen haperingen ervaart wanneer je meerdere tabbladen opent in je internet browser. Het beeldscherm is ontspiegeld waardoor je geen last hebt van reflecties. Met Windows 11 in S-modus installeer je applicaties virusvrij uit de Windows Store. Stop een usb stick, externe harde schijf of zelfs een SD kaart in de laptop. Zo zet je snel bestanden over en houd je genoeg opslag vrij. De HP 15s-eq1909nd is een multifunctionele laptop die geschikt is voor dagelijkse werkzaamheden zoals het typen van verslagen, het bekijken van films en het bijwerken van je inbox. De laptop is ook geschikt om tegen de zon in buiten te gebruiken. Het beeldscherm is helder en het geluid is krachtig, waardoor je films en series kunt kijken zonder dat je last hebt van storende omgevingsgeluiden. Ook is het mogelijk om met deze laptop te videobellen, maar niet in full hd. Wil je foto's bewerken? Dan is deze laptop helaas ongeschikt, je hebt minimaal een laptop met een 4K beeldscherm nodig.

Pluspunten

Op Windows 11 in S-modus kun je applicaties installeren uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen. Met het antireflecterende beeldscherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken. Gebruik een SD kaart om bestanden over te zetten met behulp van de geheugenkaartlezer.

Minpunten

Met een AMD Ryzen 3 processor zal multitasken traag verlopen, als je meer wil dan internetten en tekstverwerken kies dan voor een laptop met minimaal een i5 of Ryzen 5 processor

.

Voor deze laptop is geen toetsenbordverlichting aanwezig, hierdoor is het moeilijk het toetsenbord in het donker af te lezen.

Veelgestelde vragen over de HP 61Q93EA#ABH laptop

De HP 61Q93EA#ABH laptop heeft een AMD Ryzen 3 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 61Q93EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 61Q93EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 15s-eq1909nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 15s-eq1909nd..