Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 14s-dq4950nd.

HP 14s-dq4950nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 594P3EA#ABH laptop en ontdek of de HP 14s-dq4950nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 594P3EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie

Omschrijving van de HP 594P3EA#ABH laptop

De HP 14s-dq4950nd is de perfecte laptop voor onderweg. Met een Intel Core i5 processor en een gewicht van slechts 1,46 kilogram, neem je deze laptop gemakkelijk overal mee naartoe. Schakel moeiteloos tussen verschillende taken, zoals foto's bewerken of tekstverwerken met Adobe Photoshop. Met het ontspiegelde scherm en het IPS paneel, heb je vanuit elke kijkhoek een helder beeld en kleuren die er levendiger uitzien. Met de vingerafdrukscanner kun je je snel en veilig aanmelden op de laptop. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden of in te voeren, maar log je met één vingerbeweging in. De HP 14s-dq4950nd is geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en foto's bewerken. Video's bewerken is mogelijk, maar met een i7 processor sneller. Gamen is helaas ongeschikt omdat er minimaal een GTX 1050 videokaart nodig is. Kortom, de HP 14s-dq4950nd is geschikt voor al je taken onderweg!

Pluspunten

Met een Intel Core i5-processor en 8 GB werkgeheugen, kun je foto's bewerken en multitasken met lichtere programma's zoals Microsoft Office. Deze laptop weegt slechts 1,46 kilogram, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen dan andere laptops. Met Windows Hello en de vingerafdrukscanner kun je met je vingerafdruk inloggen op Windows zonder een wachtwoord te gebruiken.

Minpunten

Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor

.

Een 14 inch beeldscherm is vrij klein

.

Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen. Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor

.

Een 14 inch beeldscherm is vrij klein

.

Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een grotere scherm aangeraden.

Veelgestelde vragen over de HP 594P3EA#ABH laptop

De HP 594P3EA#ABH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 594P3EA#ABH is 14 inch.

De HP 594P3EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 14s-dq4950nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 14s-dq4950nd..