Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Swift 3 SF316-51-771D.

Acer Swift 3 SF316-51-771D.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.ABDEH.00Q laptop en ontdek of de Acer Swift 3 SF316-51-771D. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.ABDEH.00Q

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

16,1 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken

Omschrijving van de Acer NX.ABDEH.00Q laptop

De Acer Swift 3 SF316-51-771D heeft de prestaties die je nodig hebt voor je dagelijkse werkzaamheden. Deze dunne laptop heeft een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, waardoor je soepel in meerdere programma's tegelijk kunt werken. Met het full hd beeldscherm ben je verzekerd van een geweldige kijkervaring. De vingerafdrukscanner maakt het mogelijk om in te loggen zonder dat je je wachtwoord hoeft in te vullen. De ingebouwde webcam en microfoons aan de voorkant zijn ideaal voor videobellen zonder extra randapparatuur. Ook 's avonds, als het donker is, kun je doorwerken op de Acer Swift 3. Het verlichte toetsenbord zorgt ervoor dat je in het donker precies kunt zien welke toetsen je indrukt. Of het nu gaat om internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken, foto's bewerken of video's bewerken, deze laptop is hiervoor geschikt. Voor gamers is deze laptop ongeschikt, omdat er geen geschikte videokaart aanwezig is.

Pluspunten

Dankzij de Intel Core i7-processor en het 16-gigabyte werkgeheugen kun je probleemloos grote foto- of videobestanden bewerken, terwijl je programma's op de achtergrond draaien. Door middel van de vingerafdrukscanner kun je met je vingerafdruk inloggen op Windows zonder dat je handmatig een wachtwoord hoeft in te voeren. Met het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten bij het typen.

Minpunten

Deze laptop heeft slechts 1 USB C en 2 USB A-poorten om randapparatuur zoals een harde schijf of muis aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.ABDEH.00Q laptop

De Acer NX.ABDEH.00Q laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.ABDEH.00Q is 16,1 inch.

De Acer NX.ABDEH.00Q laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Swift 3 SF316-51-771D. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Swift 3 SF316-51-771D..