Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Swift 3 SF314-511-73NR.

Acer Swift 3 SF314-511-73NR.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.ABNEH.008 laptop en ontdek of de Acer Swift 3 SF314-511-73NR. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.ABNEH.008

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken

Omschrijving van de Acer NX.ABNEH.008 laptop

De Acer Swift 3 SF314-511-73NR is een high-end laptop die perfect is voor het bewerken van video's en multitasken met zware programma's zoals Adobe Premiere Pro. De laptop is voorzien van een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, waardoor je geen haperingen ervaart. De Swift is licht van gewicht, met een gewicht van 1,2 kilogram en een formaat van 14 inch, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Je logt moeiteloos in met de vingerafdrukscanner, waardoor je binnen enkele seconden veilig bent. Ook bij slecht licht kan je verder typen met het verlichte toetsenbord. De Acer Swift 3 SF314-511-73NR is de perfecte laptop voor een high-end prestatie, ongeacht waar je bent. Met de krachtige processor en het grote geheugen multitask je zonder problemen. De laptop is licht en heeft een klein formaat, waardoor je hem makkelijk meeneemt. Met de vingerafdrukscanner log je in en het verlichte toetsenbord zorgt ervoor dat je foutloos typt bij slecht licht. Of je nu op zoek bent naar een laptop voor professioneel gebruik, of je wil je entertainmentervaring vergroten, de Acer Swift 3 SF314-511-73NR is de perfecte keuze.

Pluspunten

Deze laptop heeft het Intel Evo label waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is. Deze laptop weegt slechts 1,2 kilogram waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops. Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart renderen je foto's sneller dan met andere shared videokaarten.

Minpunten

Een 14 inch beeldscherm is vrij klein

.

Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen. Een 14 inch scherm is redelijk klein

.

Als je je laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is het aan te raden om een groter scherm te nemen. Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.ABNEH.008 laptop

De Acer NX.ABNEH.008 laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.ABNEH.008 is 14 inch.

De Acer NX.ABNEH.008 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Swift 3 SF314-511-73NR. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Swift 3 SF314-511-73NR..