Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-52PP.

Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-52PP.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.KAKEH.00G laptop en ontdek of de Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-52PP. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.KAKEH.00G

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie

Omschrijving van de Acer NX.KAKEH.00G laptop

De Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-52PP is een veelzijdige laptop met een compact design. Het heeft een 14-inch Full HD-scherm met smalle randen dat een helder beeld biedt. Dankzij de Intel Celeron N3350-processor met 4 GB RAM kan je de laptop gemakkelijk gebruiken voor dagelijkse taken. Het 32 GB eMMC-geheugen biedt voldoende ruimte voor je bestanden en applicaties. Met Chrome OS heb je toegang tot miljoenen apps en games waarmee je je productiviteit kunt vergroten. De Chromebook Vero 514 heeft ook een aantal praktische functies die je helpen bij het werken. Zo heb je een HD-webcam, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.2 en een USB Type-C-poort. Met de USB Type-C-poort kan je gemakkelijk externe apparaten aansluiten. De batterij heeft een lange levensduur van 12 uur, zodat je de hele dag productief blijft. Deze laptop heeft ook een stijlvol ontwerp met een aluminium behuizing. Let op: niet alle Windows programma's werken op een Chromebook. Wil je gebruikmaken van Microsoft Office? Koop dan een Office 365 abonnement om de browserversies van Word, Excel en PowerPoint te gebruiken. De Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-52PP is een krachtige en veelzijdige laptop voor dagelijks gebruik. Je kunt je productiviteit verhogen met miljoenen apps en games, en je kunt externe apparaten aansluiten met de USB Type-C-poort. De batterij heeft een lange levensduur van 12 u.

Pluspunten

Een Chromebook kan een werkdag doorkomen zonder opgeladen te worden, start binnen enkele seconden op en is minder gevoelig voor virussen dankzij de ingebouwde beveiliging

.

Met een Intel Core i5-processor en 8 gigabyte werkgeheugen is deze Acer krachtiger dan de gemiddelde Chromebook en multitask je gemakkelijk tussen verschillende applicaties

.

Deze Vero is een duurzame keuze, dankzij het kwikvrije scherm en het gebruik van gerecycled plastic en duurzaam verpakkingsmateriaal.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

.

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

.

Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.KAKEH.00G laptop

De Acer NX.KAKEH.00G laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.KAKEH.00G is 14 inch.

De Acer NX.KAKEH.00G laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-52PP. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Chromebook Vero 514 CBV514-1H-52PP..