Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Chromebook 315 (CB315-4H-C8T6).

Acer Chromebook 315 (CB315-4H-C8T6).

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.KB9EH.001 laptop en ontdek of de Acer Chromebook 315 (CB315-4H-C8T6). een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.KB9EH.001

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Processor

Intel Celeron

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken

Omschrijving van de Acer NX.KB9EH.001 laptop

De Acer Chromebook 315 (CB315-4H-C8T6) is perfect voor het verwerken van je werkzaamheden. Of je nu een verslag wilt schrijven, e-mails stuurt of je favoriete films en series streamt, je bent verzekerd van een goede kwaliteit. Het 15 inch scherm maakt het kijken van series en films nog leuker. Met Chrome OS ben je verzekerd van een energiezuinig besturingssysteem. Inloggen doe je makkelijk met je Google account waarna je direct aan de slag kunt met online applicaties zoals Google Docs en Spreadsheets. Let op: niet alle Windows programma's werken op Chrome OS. Wil je gebruikmaken van Microsoft Office? Dan heb je een Office 365 abonnement nodig.

Pluspunten

Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder gevoelig voor virussen door de ingebouwde beveiliging

.

Met een Intel Celeron N4500 processor en 4 gigabyte werkgeheugen kun je zonder haperingen tegelijkertijd in meerdere Chrome-tabbladen werken

.

De Chromebook heeft met 15 inch een groter scherm dan normaal, waardoor je meer details ziet en beter kunt multitasken.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. ≫ Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker. ≫ Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord moeilijk te lezen is in het donker.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.KB9EH.001 laptop

De Acer NX.KB9EH.001 laptop heeft een Intel Celeron processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.KB9EH.001 is 15,6 inch.

De Acer NX.KB9EH.001 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Chromebook 315 (CB315-4H-C8T6). alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Chromebook 315 (CB315-4H-C8T6)..