Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Aspire 5 A515-45G-R2RQ.

Acer Aspire 5 A515-45G-R2RQ.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.A8CEH.006 laptop en ontdek of de Acer Aspire 5 A515-45G-R2RQ. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.A8CEH.006

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 7

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon RX 640

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken

Omschrijving van de Acer NX.A8CEH.006 laptop

Deze laptop heeft een 15-inch HD scherm met een anti-reflecterende coating, waardoor je minder last hebt van reflectie. De laptop is voorzien van een AMD Ryzen 7 processor, 16 gigabyte DDR4 werkgeheugen en een 512 gigabyte SSD. Hiermee ben je klaar om te beginnen met het bewerken van foto's en video's. Ook kun je makkelijk verschillende zware programma's tegelijkertijd openen. Mocht je meer opslag of werkgeheugen nodig hebben, dan is deze laptop eenvoudig uit te breiden. De laptop heeft daarnaast ook een ethernetpoort waar je een internetkabel aan kunt sluiten voor een snelle en stabiele verbinding. Dankzij dit alles is de Acer Aspire 5 A515-45G-R2RQ geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en foto's en video's bewerken. Voor 3D ontwerpen maken en gamen is een i9/Ryzen 9 processor en minimaal een RTX/RX/Quadro videokaart nodig.

Pluspunten

Dankzij de AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen kan je foto's en video's bewerken en tussen zware programma's multitasken

.

Met de meegeleverde HDD upgrade kit kun je de laptop gemakkelijk uitbreiden met meer opslag, waardoor hij toekomstbestendig is

.

Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti-reflecterende ComfyView-beeldscherm.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord moeilijk af te lezen is in het donker.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.A8CEH.006 laptop

De Acer NX.A8CEH.006 laptop heeft een AMD Ryzen 7 processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.A8CEH.006 is 15,6 inch.

De Acer NX.A8CEH.006 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Aspire 5 A515-45G-R2RQ. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Aspire 5 A515-45G-R2RQ..