Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 17-cn1951nd.

HP 17-cn1951nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 545C8EA#ABH laptop en ontdek of de HP 17-cn1951nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 545C8EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

17,3 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken

Omschrijving van de HP 545C8EA#ABH laptop

De HP 17-cn1951nd is een veelzijdige laptop, met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen. Het ontspiegelde scherm zorgt ervoor dat je geen last hebt van reflecties, waardoor het ideaal is om ook buiten te gebruiken. Bovendien is dit een full hd beeldscherm, waardoor je alle details duidelijk kunt zien. Met de 512GB SSD schijf starten bestanden en programma's snel op. Met de HP 17-cn1951nd bewerk je foto's met Adobe Photoshop en multitask je tussen lichte softwareprogramma's, zoals Word. Ook kijk je films en series met veel details. Gamen is echter ongeschikt, hiervoor heb je minimaal een GTX 1050 videokaart nodig. Kortom, deze laptop heeft een krachtige processor en veel geheugen, waardoor je alle applicaties soepel kan gebruiken.

Pluspunten

Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen, kun je foto's bewerken en multitasken tussen lichte programma's zoals Office. Met het anti reflecterende beeldscherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken. Met het numerieke toetsenbord kun je snel cijfers en formules invoeren.

Minpunten

Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor. Kies een laptop met een Intel Core i7 processor als je video's wilt bewerken. Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops

.

Als je jouw laptop vaak met je meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen. Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops

.

Als je jouw laptop vaak meeneemt, is een kleiner formaat aan te raden.

Veelgestelde vragen over de HP 545C8EA#ABH laptop

De HP 545C8EA#ABH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 545C8EA#ABH is 17,3 inch.

De HP 545C8EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 17-cn1951nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 17-cn1951nd..