Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Swift 3 SF316-51-779L.

Acer Swift 3 SF316-51-779L.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.ABDEH.00H laptop en ontdek of de Acer Swift 3 SF316-51-779L. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.ABDEH.00H

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

16,1 inch

Totale opslagcapaciteit

1000 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken

Omschrijving van de Acer NX.ABDEH.00H laptop

De Acer Swift 3 SF316-51-779L is een dunne laptop met veel kracht. De 16 inch laptop heeft een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, waardoor je soepel in meerdere programma's tegelijk kunt werken. Deze laptop is uitgerust met een SSD van 1 terabyte, waarop je je bewerkte foto's en andere bestanden kunt opslaan. Het full hd beeldscherm zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring, waardoor je helemaal opgaat in je favoriete Netflix serie. Met de vingerafdrukscanner open je gemakkelijk zonder wachtwoord in te vullen. De ingebouwde webcam en microfoons aan de voorkant zorgen voor een fijne videobelervaring. Met het verlichte toetsenbord werk je ook ´s avonds probleemloos verder. Dit apparaat is geschikt voor het internetten, mailen & tekstverwerken, films & series kijken, foto's bewerken en video's bewerken, maar niet geschikt voor gamen. Dit komt omdat er een minimaal een GTX 1050 videokaart nodig is voor een optimale ervaring.

Pluspunten

Dankzij de Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen kun je probleemloos grote foto- of videobestanden bewerken terwijl je programma's op de achtergrond draaien. Met de vingerafdrukscanner kun je met jouw vingerafdruk inloggen op Windows zonder dat je een wachtwoord handmatig invoert. Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder fouten tijdens het typen.

Minpunten

Deze laptop heeft slechts 1 USB C-poort en 2 USB A-poorten om randapparatuur zoals een harde schijf of muis aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.ABDEH.00H laptop

De Acer NX.ABDEH.00H laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.ABDEH.00H is 16,1 inch.

De Acer NX.ABDEH.00H laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Swift 3 SF316-51-779L. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Swift 3 SF316-51-779L..