Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Aspire 5 Pro (A517-52-357B).

Acer Aspire 5 Pro (A517-52-357B).

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.A5CEH.00G laptop en ontdek of de Acer Aspire 5 Pro (A517-52-357B). een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.A5CEH.00G

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i3

Schermdiagonaal

17,3 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de Acer NX.A5CEH.00G laptop

De Acer Aspire 5 Pro (A517-52-357B) is een krachtige laptop met een 17,3 inch beeldscherm. Multitasken wordt je gemakkelijk gemaakt door de indrukwekkende prestaties van de 11e generatie Intel Core i3 processor en 8 GB DDR4 werkgeheugen. Stel twee vensters naast elkaar in en werk aan meerdere taken tegelijkertijd. Met Windows 11 Pro ben je ook nog eens beter beveiligd tegen cyberaanvallen. De privacy van je bestanden is beter beschermd met de ingebouwde vingerafdrukscanner. Niet alleen heb je toegang tot je laptop met een vingerafdruk, maar je maakt ook gemakkelijk verbinding met systemen op kantoor. Om het avondwerk wat comfortabeler te maken, heeft de Acer Aspire 5 Pro een verlicht toetsenbord. Deze laptop is zeer geschikt voor: het versturen van e-mails, het gebruik van Office programma's en het werken met managementsystemen, maar ook voor videobellen tijdens digitale vergaderingen en andere meetings. Deze laptop biedt je prestaties en veiligheid, waardoor je met zekerheid je taken kunt voltooien.

Pluspunten

Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en je kunt via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen je domein. Met de vingerafdrukscanner kun je met je vingerafdruk inloggen op Windows zonder dat je een wachtwoord handmatig invoert. Met het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder gemakkelijk fouten tijdens het typen.

Minpunten

Wil je meer dan alleen internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een Intel Core i5 of AMD Ryzen 5 processor

.

Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops

.

Als je jouw laptop vaak meeneemt, wordt een kleiner formaat aanbevolen.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.A5CEH.00G laptop

De Acer NX.A5CEH.00G laptop heeft een Intel Core i3 processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.A5CEH.00G is 17,3 inch.

De Acer NX.A5CEH.00G laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Aspire 5 Pro (A517-52-357B). alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Aspire 5 Pro (A517-52-357B)..