Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Aspire 3 A315-58-51UC.

Acer Aspire 3 A315-58-51UC.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.ADDEH.00V laptop en ontdek of de Acer Aspire 3 A315-58-51UC. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.ADDEH.00V

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie

Omschrijving van de Acer NX.ADDEH.00V laptop

De Acer Aspire 3 A315-58-51UC 15,6 inch laptop heeft de kracht en prestaties waarmee je aan de slag kunt met je grafische projecten. De Intel Core i5 processor en 8 gigabyte aan werkgeheugen bieden je de kracht die je nodig hebt om Adobe Photoshop te gebruiken. En doordat de laptop een Intel Iris Xe Graphics videokaart heeft, worden je foto's soepel gerenderd. Daarnaast maakt de 256 gigabyte NVMe SSD het mogelijk om in enkele seconden op te starten. Zo ben je direct klaar om al je taken uit te voeren! Met Windows 11 in S-modus installeer je alleen applicaties uit de Microsoft Store. Dit maakt je laptop beter beschermd tegen virussen. Ook heb je de mogelijkheid om een dag na aankoop te profiteren van onze adviesdiensten. Kortom, met de Acer Aspire 3 A315-58-51UC laptop heb je veel functies die je nodig hebt voor het bewerken van foto's en het maken van andere grafische projecten.

Pluspunten

Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen kun je foto's bewerken. Met de Intel Iris Xe Graphics gedeelde videokaart renderen je foto's soepeler dan met andere gedeelde videokaarten. Op Windows 11 in S-modus kun je applicaties uit de Microsoft Store installeren, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen.

Minpunten

Beëidig je video's? Kies dan een laptop met minstens een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

.

Vanwege de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD schijf moet je eerder op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.ADDEH.00V laptop

De Acer NX.ADDEH.00V laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.ADDEH.00V is 15,6 inch.

De Acer NX.ADDEH.00V laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A.

Acer Aspire 3 A315-58-51UC. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Aspire 3 A315-58-51UC..